SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.
Tilbud

LED discolampe med Lysshow til badekarret

Original price was: 195,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

Med denne vandtætte LED lampe er det kun fantasien der sætter grænser. LED lyslampen er vandtæt og kan derfor både bruges i vand og dermed også udendørs, men der er selvfølgelig også en masse forskellige muligheder at bruge lyset til indendørs.

På lager

Beskrivelse

LED discolampe med Lysshow til badekarret

Med denne vandtætte sjove LED lampe er det kun fantasien der sætter grænsen. LED lyslampen er vandtæt og kan derfor både bruges i badekarret som en sjov ting til ungerne når de skal bade. Der er selvfølgelig også en masse andre forskellige muligheder at bruge lyset på.
Lampen er også perfekt til en god fest, fødselsdag, bryllup eller lignende, hvor der gerne må være lidt ekstra belysning. Lyser kraftig og kan så bruges som lysshow uden vand.

LED lampen kan lyse i 15 forskellige farver og i 4 forskellige tilstande, som f.eks blinkende eller fade lys – der medfølger fjernbetjening til at styre lyset med. Lampen bruger 3 x AAA (medfølger ikke batterier og måler Ø8.5 x T3.5 cm.

Pakken indeholder:

1 x Vandtæt LED Lys 1 x Fjernbetjening.
4 stk sugekopper.
1 stk vandtæt discolampe.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg