Køb foldebadekar og isbade til Danmarks bedste priser
Badekaret.dk er en 100% Danskejet webshop med eget lager i Kastrup.
Vi er din online shop med foldebadekar til hele familien

Velkommen til vores webshop med salg af foldebadekar samt isbadekar i mange størrelser. Alle vores foldebadekar og isbade er perfekt til dig, som altid har drømt om et lækkert badekar, men som ikke har plads til et stående badekar. Det problem løser vi med vores foldbare-badekar, som du kan tage væk når det ikke skal bruges. Alle vores foldebadekar fås i forskellige størrelser og farver. Vi har foldebadekar til enhver smag og til Danmarks nok bedste priser!
Hurtig levering indenfor 1-2 hverdage i hele Danmark.

I tæt relation med vores mange kunder, bestræber vi os hele tiden på at udvikle og tilbyde den bedst kundeoplevelse og det bedst udvalg af foldebadekar samt tilbehør. Kunden er altid i fokus hos Badekaret.dk, så derfor kan du også forvente troværdig service og ingen slinger i valsen. Badekaret.dk har hovedkontor samt lager i Kastrup på Amager, hvor vi afsender alle vores foldebadekar samt tilbehør til kunder i hele Danmark.

Mange kunder har igennem de seneste 10 år handlet i en af vores mange online webshops til gode priser samt høj service.
Badekaret.dk er vores nyeste online shop med foldbare badekar til Danmarks skarpeste priser. Tag en rundtur i webshoppen og lad dig friste til et godt tilbud og til den helt rigtige pris.
Badekaret.dk er åben 24 timer i døgnet, så du kan handle ind når det passer dig.

Få din bestilling sendt direkte til din hoveddør eller GLS pakkeshop indenfor 1-2 hverdage.

Vi har i dag flere webshops indenfor flere kategorier.
Derfor kan du altid forvente ordentlig service hos Badekaret.dk. Vi ved hvad vores kunder forventer.
Har du spørgsmål til alle vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på
telefon 28962909. Er vi optaget på telefonen, så send en SMS på samme nummer og vi kommer hurtigst retur til dig.

  Besøg også vores andre webshops:

Hurtig levering

1-2 hverdage - Nemt & sikkert med GLS

Funktion

Foldbar badekar som du kan tage med overalt

Sikker betaling

Altid sikker betaling med kort eller MobilePay

Returnering

365 dages fuld returret hos Badekaret.dk

Ofte stillede spørgsmål

Typisk vil du modtage dine varer indenfor 1-2 hverdage. Placere du din ordre inden kl. 12, har du den som regel dagen efter.

Ja! Hos Badekaret.dk kan du betale både med MobilePay og betalingskort. Vi håndterer stort set alle former for betalingskort.

Badekaret.dk er en dansk ejet virksomhed, styret af Guma gruppen som står bag en lang række andre danske webshops. Vi har mange års erfaring inden e-handel og du er derfor i trygge hænder.

Du kan til hver en tid returnere en vare, hvis denne ikke lever op til din forventning. Ved fejl eller andre mangler, kontakt venligst vores support, eller læs mere her.

Når du besøger Badekaret.dk anvender vi cookies. Disse kan til hver en tid deaktiveres. Vi gemmer og opbevarer dine data sikkert i henhold til EU’s GDPR retningslinjer. For mere info, læs under siden privatliv.

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 09.00 – 15.00 på telefon 28962909. Eller du kan sende os en mail på mail@badekaret.dk som vi besvarer hurtigst muligt.