1. FULD FORTRYDELSRET OG RETURRET.
Badekaret.dk sælger kun kvalitets produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret. Fortryder du købet efter de første 14 dage efter modtagelse, kan du stadig returnere købte varer i 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original, ubeskadiget emballage – Det kalder vi god service.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, ansættes varen skønsmæssigt af Badekaret.dk.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.
Badekaret.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN:
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:
De kan nægte at modtage varen fra GLS eller fragtmand.
I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre GLS eller fragtmand opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Badekaret.dk
De kan modtage varen fra GLS eller fragtmand og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Badekaret.dk.
I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Badekaret.dk.
De kan aflevere varen i/på adressen eller sende med fragtfirma. Udgiften for tilbagelevering står køber for 100%.
Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Badekaret.dk. Vedlæg dit kontonummer i pakken og beløbet returneres hurtigst muligt til din bankkonto.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Badekaret.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, GLS eller fragtmand og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Badekaret.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Badekaret.dk

3. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter der returneres til Badekaret.dk skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Returvarer sendes til:
Badekaret.dk
Egensevej 23, Port 6
2770 Kastrup
Danmark

4. ER DE I TVIVL:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Badekaret.dk, at du retter henvendelse til os på:
mail@Badekaret.dk eller på telefon +45 28962909