SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.
Tilbud

Nordisk Transportabel Recovery Dampsauna

Original price was: 1.695,00 kr..Current price is: 1.195,00 kr..

En damp sauna fra Badekaret.dk også kendt som en dampsauna eller dampkabine, fungerer ved at producere damp ved hjælp af en dampgenerator som befinder sig udenfor teltet. Denne damp bliver derefter spredt inde i teltet, hvilket skaber en høj luftfugtighed og dejlig varme. Når du sidder i dampbadet, kan dampen trænge ind i dine porer og hjælpe med at rense huden ved at fjerne urenheder. Dampbadet kan også hjælpe med at lindre muskelsmerter og forbedre blodcirkulationen i kroppen. 

✅ Testet damp sauna til den bedste pris.
✅ Lynhurtig levering – Kun 2 hverdage.
✅ Fuld returret – 60 dage.
✅ Sikkert køb – Danskejet webshop.
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma.

 

På lager

Varenummer (SKU): Nordisk Bærbar Dampsauna - PL400 - Lille Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Nordisk Transportabel Recovery Dampsauna

En damp sauna fra Badekaret.dk også kendt som steam sauna eller dampkabine, fungerer ved at producere damp ved hjælp af en dampgenerator som befinder sig udenfor teltet. Denne damp bliver derefter spredt inde i teltet, hvilket skaber en høj luftfugtighed og dejlig varme. Når du sidder i dampbadet, kan dampen trænge ind i dine porer og hjælpe med at rense huden ved at fjerne urenheder. Dampbadet kan også hjælpe med at lindre muskelsmerter og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Temperaturen i et dampbad er normalt lavere end i en traditionel tørsauna, men luftfugtigheden er højere, hvilket skaber en unik og god oplevelse.

Bærbar dampsauna telt kan foldes sammen med 2.6 & 1000W dampgenerator med fjernbetjening. Flytbar dampsauna til brug derhjemme. Oplev en afslappende wellness i dit eget hjem. Saunaen kan bruges overalt. 

Dampbadning er en terapiform, som udsætte din krop for varme samt høj luftfugtighed. Dampbadning udføres ved temperaturer mellem 45-50 grader i sessioner af minimum 15-20 minutters varighed.

 • Personlig sauna: Det bærbare dampsauna telt kommer med alt hvad du behøver for at få din sauna op at stå og nyde den skønne varme hvor som helst på kroppen. Teltet kan sættes op for nem transport og opbevaring, så du kan nyde en saunaoplevelse når som helst og hvor som helst. Reducer dit pres og spændinger og giv dig en god nattesøvn. Brug denne bærbare dampsauna til vægttab, afgiftning, stress. Varmen fra saunaen beroligere ømme muskler, hjælper med at forhindre træthed.
 • Højeffekt dampkedel: 1000W dampgenerator kan varme hele saunaen op på få minutter. Hele dampsaunaen er lavet af førsteklasses varmeisolerende stof så dampsauna kan forhindre varmetab.
  Forvarm venligst 10-15 minutter i forvejen.
 • Materialer: Rammestruktur af aluminiumsrør, stabil, stærk. Teltstof er lavet af polyester og satin materialer af høj kvalitet som sikrer at sauna teltet har ekstrem høj slidstyrke og fleksibilitet.
 • Sikkerhedsbeskyttelse: Udstyret med en fjernbetjening, så du kan justere temperaturen efter dine behov. Dette saunatelt har timing og 1-9 niveauer af temperaturregulering, anti-tør, anti-lækage.
 • Dansk design: Leveres med foldbar stol i stor størrelse, 2.6L dampgenerator og håndholdt fjernbetjening. 10-75 minutters tidsinterval giver dig en vidunderlig afslapning. Døren kan glide til siden, hvilket kan holde teltet ventileret og hurtig fordampe vandet fra saunaen.
  Fuld størrelse sauna H145cm x B85cm x D85cm.
 • Varmeniveauer: 1-9.
 • Maks. temperatur: 45-50 °C.
 • Tidsindstillinger: 20 – 60 min.
 • Kontrol: Håndholdt kontrolenhed.
 • Steam Generator (Kapacitet): 2.6L.
 • Form: Firkantet form.
Samtidig er et dampbad meget mindre end en tør sauna. Et dampbad er også meget mere effektivt til at forbedre åndedræts systemet end en tør sauna. Fugten skabt af dampbadet renser alle bihuler og luftveje. Dampindånding er meget effektiv til behandling af bihulebetændelse, bronkitis, astma og hoste.

Yderligere information

Vægt 10 kg